Home > IM Product Review, Internet Business, Twitter > The release of Shaun Stenning’s Twalk 2.0

The release of Shaun Stenning’s Twalk 2.0

February 15th, 2010 Leave a comment Go to comments

Here the update of Shaun Stenning’s Twitter Cash Machine program. This week, Shaun have a plan to release twa.lk 2.0 (updated version of his software). This software seems have a big changes and i will follow his webminars this thursday. Some of users joined twa.lk 2.0 trial program said that they already made $129 just in few days using twa.lk 2.0. Hmmm…. seems promising. Some features of the new software include the correlation of the program with our own domain. seems there will be some twa.lk plugin in our wordpress, so we don’t need to log in to twa.lk website anymore

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Be Sociable, Share!
  1. carolin
    February 24th, 2010 at 19:29 | #1

    hi,saya mau nanya donk tentang shaun
    saya bingung itu gmana sich?
    kok ga ada username dan password yach?

    sy sdh join tp sampe skrg blm bs praktek.kenapa yach?

  2. vahn
    February 26th, 2010 at 21:39 | #2

    carolin : mau tanya tentang apa nih?

  3. caroline
    February 27th, 2010 at 07:51 | #3

    hi vahn,

    shaun ngadain ke phuket, are u coming?
    saya lagi nyari org yang mau ikutan juga, jadi bisa share harga tiket nya. kalo satu orang 1000usd, kalo berdua 500usd/org

    kalo ada yang mau share let me know ya.

    Thanks

  4. vahn
    February 27th, 2010 at 10:37 | #4

    ke phuket? ada apaan emang? berlibur atau seminar?

  5. caroline
    February 27th, 2010 at 11:08 | #5
  6. March 3rd, 2010 at 15:57 | #6

    wah. nggak deh. ngapain bela2in ke phuket untuk ikut seminarnya shaun.

    i decide to stop my investment on his program until it’s generate some income. The ROI of twa.lk investment until now still below 1% in almost 4 months. so why bother investing more to something speculate. :p

  7. caroline
    March 3rd, 2010 at 20:10 | #7

    i see.. jadi ga working kah shaun program? sayang sekali yach pdhal he seems promising..

    thanks yach vahn,keep update 🙂

  8. March 3rd, 2010 at 20:32 | #8

    terlepas dari promising atau ndak-nya shaun, yang jelas saya tidak mau bila harus membeli program upgrade atau segala sesuatu yang membutuhkan biaya tambahan darinya (termasuk seminar ke luar negeri). tapi itu bukan berarti saya berhenti menjalankan twa.lk. hanya saja, karena kebiasaan saya selalu menghitung segala sesuatunya berdasarkan resiko, saya membatasi resiko investasi terhadap twa.lk ini dikarenakan performanya sejauh ini masih 0. mengapa menyuntikkan dana tambahan ke sesuatu yang belum pasti, mending dipake untuk hal lain yang sudah terbukti menghasilkan. saya sih tetap mengikuti petunjuk shaun step by step untuk twa.lk 2.0 ini. semoga saja, hasilnya bagus. mungkin bulan depan hasilnya saya posting di sini.

  9. March 11th, 2010 at 20:54 | #9

    Correct, for this moment the performance is still not sure and I am still generate 0 income from Twa.lk.

    I think the earning of my adsense is more bigger than twa.lk even if I am never touch my Adsense account.

    I hope twa.lk 2 is better than the one.

  10. hitch bike rack
    March 12th, 2010 at 01:26 | #10

    i am with you on this one.You have earned yourself a regular visitor.

  11. vahn
    March 12th, 2010 at 09:20 | #11

    mario : yes. mine too. my adsense earning is bigger than twa.lk. 🙂

  12. IsItTrue
    April 19th, 2010 at 14:08 | #12

    Hi guys/gals – I have been with twalk for almost 6 months now. And the result is an impressive $0 !!! I have not fully lose hope for the program but my suspicion is growing by the days. I wondered if the income that obtained when shaun showed is actually a genuine click or just someone was asked to make the click and make sure click the one with large amount of reward.

  1. No trackbacks yet.